Uutiset

EM-kisojen hengessä

Kajaanin Palloilijat viettää tällä viikolla kaikkien joukkueiden osalta ansaittua juhannustaukoa. Juhannusviikko osuu myös ajallisesti sopivaan kalenterin ajankohtaan jakamaan alkuvuotta ja loppuvuotta. Kaikki joukkueet palaavat taas ensi viikon alussa 91 juniorin voimin nauttimaan jalkapallon saloista vuoden toiselle puolikkaalle. 09tornio

Kevätkauden harjoitukset ovat pyörineet niin koulun liikuntasaleissa kuin Kajaanin Pallohallissa. Kevätkauden aikana pelattiin harjoitusotteluita eri ikäluokissa niin Kajaanissa kuin Iisalmessa sekä osa joukkueista kävi futsal-turnauksessa Suomussalmella. Tämän kaiken mahdollisti ja mahdollistaa joukkueiden toiminnassa, niin valmennus- kuin taustajoukkojen, ansiokas talkootyö 20 hengen voimin.

Kesäkausi avattiin toukokuun alussa piirisarjan otteluilla 05/06-joukkueella Oulussa. 07/08-joukkue sekä 09-joukkue avasivat hieman myöhemmin omansa Rovaniemellä 2008-syntyneiden sarjassa. Joukkueet ovat tämän jälkeen käyneet niin Raahessa kuin Torniossa. Tämän kaiken ohessa KaPan kaikki joukkueet aina jalkapallokoululaisiin asti ovat harjoitelleet loistavissa olosuhteissa Seppälän monitoimikentällä. Kevätkausi huipentui KaPan kaikkien joukkueiden tapahtumaan, EM-turnaukseen, Seppälässä.08valkoinentornio

Vuoden toinen puolikas avataan korttelisarjalla heinäkuussa. Lisäksi piirisarjan turnaukset käynnistyvät elokuun aikana. Kajaanin Palloilijat järjestävät myös omalta osaltaan kaksi piirisarjaturnausta, 4.9. ja 24.9., Vimpelin urheilukeskuksessa.

Seuraa on toiminut ja toimii toimintalinjauksensa mukaisesti, josta lainaus: ”Seura vaalii nykytoiminnassaan Kajaanin Palloilijoiden (KaPan) perinteitä ja historiaa. Seuran luoma historia on luonut osaltaan vaikutteet toimintakulttuuriin jalkapallolle Kajaanissa. Seura tarjoaa nykyaikana omalta osaltaan paikallisella tasolla nuorelle pelaajalle mahdollisuuden päästä mukaan jalkapallon pariin.” Kaiken tuon edellisen mahdollistaa ei yksin vaan yhdessä tehty työ niin seuran sisällä kuin yhteistyökumppaneiden kanssa.

08sininentornio