Uutiset

ILMOITTAUTUMINEN 2013-SYNTYNEIDEN JALKAPALLOKOULUUN ALKAA

Jalkapallokoulu on erinomainen lähtökohta lajista kiinnostuneelle, jolla ei ole aiempaa kokemusta lajista. Jalkapallokoulu soveltuu myös hyvin lajin parissa entuudestaankin toimineen pelaajan kohdalla. Syksyllä 2017 aloittava uusi jalkapallokoululaisten ryhmä on tarkoitettu 2013-vuonna syntyneille poikapelaajille.

Jalkapallokoulussa kehitetään pelaajan henkilökohtaisia taitoja ja otetaan ensiaskeleita yhdessä pelaamiseen. Harjoituskerta koostuu yleensä leikki – harjoite –peli –rakenteesta. Kaikessa huomioidaan pelaajan sen hetkinen taitotaso. Tärkeintä on, että pelaajan on helppo tulla lajin pariin.

Varustukseksi tarvitaan vain sisäliikuntavälineet sekä oma henkilökohtainen juomapullo. Henkilökohtainen vakuutus on myös hyvä olla pelaajalla voimassa. Uusilla jalkapallokoululaisilla on mahdollista tutustua lajiin neljä kertaa maksutta, jonka jälkeen seura perii kalenterivuodesta toimintamaksun, jos haluaa jatkaa mukana. Toimintamaksuun sisältyvät kohdat avataan jokaiselle henkilökohtaisesti.

2013-syntyneiden ilmoittautuminen jalkapallokouluun on avoinna 15.10.2017 saakka. Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen on 3.11.2017 kello 17.00 Lohtajan koulun liikuntasalissa.

Jos on kiinnostusta tulla mukaan lajin pariin jalkapallokoulun kautta, ilmoittaudu mukaan osoitteessa toimisto@kajaaninpalloilijat.fi. Viestistä tulee löytyä seuraavat kohdat:

– Viestin aiheeksi 2013-syntyneiden jalkapallokoulu

– Pelaajan nimi

– Osoite

– Huoltajan nimi ja puhelinnumero

Jos mieltäsi jäi vielä askarruttamaan jokin asia, voit laittaa kysymykset osoitteeseen toimisto@kajaaninpalloilijat.fi