Uutiset

KaPan ja FC Wimman yhteinen korttelisarja 2017

KaPa ja FC Wimma järjestää toukokuussa 2017 Kajaanin kaupunginosien välisen korttelisarjan, joka on suunnattu 2009-2011 syntyneille poika- ja tyttöpelaajille. Osallistumismaksu on 24 euroa, johon sisältyy muun muassa pelipaita, juomapullo, pallo, 4 harjoituskertaa sekä yhtenä päivänä järjestettävä lopputurnaus, jonka otteluiden määrä on suoraan riippuvainen osallistuvien joukkueiden määrästä.

Harjoitukset järjestetään keskiviikkoisin 3.5.,10.5.,17.5.,24.5. Kajaanin Pallohallissa kello 18.00-19.15. Pallohallissa harjoitusryhmät muodostetaan kaupunginosittain tyttö- ja poikajoukkueissa (pojat ja tytöt harjoittelevat omina ryhminään). Lopputurnaus on alustavan aikataulun mukaisesti kesäkuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Tule mukaan kokeilemaan, onko jalkapallosta tulevaksi harrastukseksesi. Pelaajalla on hyvä olla henkilökohtainen vakuutus voimassa. Henkilökohtaisena varustuksena on hyvä olla ulkoliikuntaan soveltuvat vaatteet ja mahdollisesti omat nappulakengät (ei välttämättömyys). Korttelisarja on myös avoin jo seuratoiminnassa oleville pelaajille.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteeseen toimisto@kajaaninpalloilijat.fi. Viestistä on löydyttävä seuraavat kohdat:

– Pelaajan nimi ja syntymävuosi

– Osoite

– Paidan koko

– Huoltajan nimi ja puhelinnumero

Jos vielä jäi jotain mielenpäälle, voit laittaa kysymyksiä osoitteeseen toimisto@kajaaninpalloilijat.fi.

Ilmoittautuminen päättyy 7.4.2017. Kaikille ilmoittautuneille tulevat tarkennetut ohjeet sähköpostiin huhtikuun puolessa välissä.