Uutiset

Katseet kohti tulevaa kautta

Kajaanin Palloilijoiden juniorit ovat viettäneet lokakuun ajan ansaittua taukoa joukkueharjoitusten osalta. Kuitenkin näkö- ja kuulohavaintojen perusteella pelejä saatiin aikaiseksi useassakin paikassa syksyn pimenevissä illoissa tauonkin aikana. Mutta ennen taukoa ehti myös tapahtua heinäkuun alun jälkeen, jolloin palattiin viikon kestäneeltä juhannustauolta.

korttelisarjaHeinäkuussa oli vuorossa KaPan korttelisarja. Joukkueet harjoittelivat heinäkuun ajan kerran viikossa. Elokuun alussa pidetty lopputurnaus oli onnistunut niin osallistujien, tausta- ja kannustusjoukkojen kuin sään puolesta. Kajaanin Palloilijat kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita korttelisarjan onnistumisen edellytysten luomisessa.

Syyskauden aikana KaPan juniorijoukkueet jatkoivat piirisarjaturnauksissa samoilla joukkueilla kuin kevätkaudella. Myös 07-syntyneet osallistuivat omanaan muutamaan piirisarjaturnaukseen. Kaikkien joukkueiden osalta kausi oli erittäin nousujohteinen ja paljon oppia tuli tulevaa varten ”takataskuun”.

Kajaanin Palloilijat järjestivät myös omalta osaltaan kaksi piirisarjaturnausta, 4.9. 08-syntyneiden vähemmän pelanneiden sarjassa ja 24.9. 05-syntyneiden taso 3 sarjassa, Vimpelin urheilukeskuksessa. Turnauksen onnistumisen edellytykset luotiin yhteistyökumppaneiden sekä pyyteettömästi toimineiden talkooporukoiden avulla. Lisäksi turnauksiin osallistuneet joukkueet osoittivat reilua pelinhenkeä, jonka avulla ottelutapahtumista tuli opettavaisia pienille junioreille. 24.9. KaPan juniorit pelasivat myös seuran sisäisen Mestareiden Liigan lopputurnauksen harjoitusnurmella. Otteluiden päätyttyä pelikentiltä asteli ulos aika monta mestaria.

1.10.2016 päivän väri oli sininen. KaPan juniorijoukkueet kokoontuivat kauden päättäjäisiin. Lämminhenkisen tapahtuman loivat omalla vilpittömällä ilolla pienet KaPan juniorit sekä heidän kotijoukot, jotka antoivat positiivisen kannustuksen jokaiselle paikallaolleelle pienelle juniorille.

Pelaajat11

Tällä viikolla on aika kääntää katseet kohti tulevaa kautta ja palata joukkueharjoitusten pariin. Pieniä KaPan junioreita voit tavata niin Pallohallissa kuin koulujen saleissa. Uutena ryhmänä muiden mukana aloittaa 2012 syntyneiden jalkapallokoulu. Jalkapallokoulun toiminnasta voi kysellä lisää osoitteesta toimisto@kajaaninpalloilijat.fi.

Nähdään pelikentillä!