Jalkapallokoulu

Lisätietoja saat halutessasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@kajaaninpalloilijat.fi. Harjoituksiin tulo (toimintaan tutustuminen) aina ennakkoon myös kyseisen sähköpostin kautta, ei suoraan harjoituksiin tulemalla.

Jalkapallokoulu on erinomainen lähtökohta lajista kiinnostuneelle, jolla ei ole aiempaa kokemusta lajista. Jalkapallokoulu soveltuu myös hyvin lajin parissa entuudestaankin toimineen pelaajan kohdalla. Jalkapallokoulu on tarkoitettu 2013 vuonna syntyneille poikapelaajille.

Jalkapallokoulussa kehitetään pelaajan henkilökohtaisia taitoja ja otetaan ensiaskeleita yhdessä pelaamiseen. Harjoituskerta koostuu yleensä leikki – harjoite –peli –rakenteesta. Kaikessa huomioidaan pelaajan sen hetkinen taitotaso. Tärkeintä on, että pelaajan on helppo tulla lajin pariin.

Varustukseksi tarvitaan vain sisäliikuntavälineet sekä oma henkilökohtainen juomapullo. Henkilökohtainen vakuutus on myös hyvä olla pelaajalla voimassa. Uusilla jalkapallokoululaisilla on mahdollista tutustua lajiin neljä kertaa maksutta, jonka jälkeen seura perii kalenterivuodesta toimintamaksun, jos haluaa jatkaa mukana. Toimintamaksuun sisältyvät kohdat avataan jokaiselle henkilökohtaisesti.

Jalkapallokoulu kokoontuu keskiviikkoisin 17.00-18.00 Seppälän monitoimiviheriöllä.

 

Joukkueenjohtaja Jari Väisänen

Valmentaja Tommi Huttunen