KaPa järjestää syyskuussa 2018 Kajaanin kaupunginosien välisen korttelisarjan, joka on suunnattu 2011-2013 syntyneille poikapelaajille. Osallistumismaksu on 27,50 euroa, johon sisältyy muun muassa pelipaita, 4 harjoituskertaa sekä yhtenä päivänä järjestettävä lopputurnaus, jonka otteluiden määrä on suoraan riippuvainen osallistuvien joukkueiden määrästä.

Harjoitukset järjestetään perjantaisin 7.9.,14.9.,21.9. ja 28.9. Vimpelissä kello 17.00-18.00. Harjoitusryhmät muodostetaan kaupunginosittain. Lopputurnaus on Pallohallissa 6.10. myöhemmin ilmoitettavana kellonaikana.

Tule mukaan kokeilemaan, onko jalkapallosta tulevaksi harrastukseksesi. Pelaajalla on hyvä olla henkilökohtainen vakuutus voimassa. Henkilökohtaisena varustuksena on hyvä olla ulkoliikuntaan soveltuvat vaatteet ja mahdollisesti omat nappulakengät (ei välttämättömyys) sekä oma pallo ja juomapullo. Korttelisarja on myös avoin jo seuratoiminnassa oleville pelaajille.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteeseen juniorit@kajaaninpalloilijat.fi. Viestistä on löydyttävä seuraavat kohdat:

– Pelaajan nimi ja syntymävuosi

– Osoite

– Paidan koko

– Huoltajan nimi ja puhelinnumero

Jos vielä jäi jotain mielenpäälle, voit laittaa kysymyksiä osoitteeseen juniorit@kajaaninpalloilijat.fi.

Ilmoittautuminen päättyy 26.8.2018. Kaikille ilmoittautuneille tulevat tarkennetut ohjeet sähköpostiin syyskuun alkuun mennessä.