Kajaanin Palloilijat

Juniorit

Liikunnan riemua ja uusia ystäviä.

200

Jalkapallon harrastajaa

9

Juniorijoukkuetta

100%

Mukavaa urheilua, hyvällä fiiliksellä


Juniori-
joukkueet

Tule mukaan!

Meitä on täällä satoja – enemmän pelanneita, vähemmän pelanneita, aktiivisia harrastajia ja jalkapallosta tykkääviä. Meitä kaikkia yhdistää mielenkiinto lajiin ja mahtava yhteishenki.Me yhdessä, olemme KaPa. Maailman paras seura.

Liikunnan iloa ja uusia kavereita.

Meille voit tulla tutustumaan ja mukaan harjoituksiimme ilmoittamalla tulostasi etukäteen. Mukaan ovat tervetulleita niin lajin parissa aiemmin olleet kuin ihan uudetkin harrastajat. Voitte kokeilla kolme ensimmäistä treenikertaa täysin ilman sitoumuksia. Lähetä meille viestiä oik. alakulman painikkeesta.


Aktiivista ja tavoitteellista junioripelaajien kehitystä.

Kajaanin Palloilijoiden pelaajakehitys noudattaa Palloliiton eri ikävaiheiden suosituksia mukautettuna seuran omiin lähtökohtiin ja periaatteisiin. Huomioimme toiminnassamme nuorien pelaajien erilaiset kehittymisen vaiheet. Juniorijoukkueemme pelaavat, heti kun mahdollista Pohjoisen alueen kilpasarjoja, omalle joukkueelle sopivalla tasolla. Näin ollen pelaaja valmistautuu jokaisessa pelaajapolkunsa kehitysvaiheessaan olemaan valmis pelaamaan omassa edustusjoukkueessaan, sen ajan koittaessa.

Kajaanin Palloilijoiden pääyhteistyökumppanit

Kajaanin Palloilijoita tukemassa

Yhteistyökumppaniksi?

Haluatko olla mukana toteuttamassa kajaanilaisen jalkapallon unelmaa ja saada yrityksellesi positiivista näkyvyyttä Kajaanin Palloilijoiden kautta? Liity mukaan yhteistyökumppaniemme joukkoon. Tarkempia tietoja kumppanuuspaketeistamme saat:

Liity mukaan!