P10 - KAJAANI 18.6.2023

Aluesarjaturnaus

Pelipäivä on juhlapäivä!

Tervetuloa KaPan P10 joukkueen järjestämään P10 – aluesarjaturnaukseen su 18.6.2023 Kajaaniin. Turnauksen Tason 2 pelit pelataan Kajaanin Vimpelinlaakson urheilukeskuksessa (N), osoitteessa Kuntokatu 13, 87100 Kajaani sekä vieressä olevassa Kajaanin pallohallissa (TN). Tason 1 pelit pelataan Lehtikankaan kentillä (TN), osoitteessa Rinnekatu 2 A, 87500 Kajaani.

Turnausmaksu

Turnauksen osallistumismaksu on 46,50 € / osallistuva joukkue. Eräpäivä turnausmaksulle on 19.6.2023. Voitte maksaa joukkueenne maksut tilille FI48 5760 0320 0083 85
Maksun saajana Kajaanin Palloilijat ry. Viestikenttään tulee ilmoittaa maksavan seuran nimi sekä ilmoitettujen joukkueiden lukumäärä. Turnausmaksulla katetaan pelinohjaajien palkkiokulut ja kenttämaksut.

Pysäköinti, huoltotilat
ja ensiapu

Vimpelin urheilukeskuksen sekä Lehtikankaan ympäristössä on maksuton pysäköinti, pysäköintipaikkoja löytyy hyvin.

Urheilukeskuksen yhteydessä on katettu katsomo, wc-tilat, pukukopit ja suihkut. Urheilukeskuksessa on käytössä 4 pukukoppia. Lehtikankaalla ei ole katettua katsomoa ja täällä on käytössä 2 pukukoppia, joissa on wc- ja suihkutilat. Pukukoppeihin ei kannata jättää turnauspäivän ajaksi arvotavaroita.

Joukkueet huolehtivat itse pelaajiensa ensiavusta. Kainuun Keskussairaalan päivystys sijaitsee osoitteessa Sotkamontie 13.

Ruokailu

Ruokailu on järjestetty ennakkotilauksen tehneille joukkueille. Ruokailu järjestetään Vimpelin urheilukeskuksessa sijaitsevassa kahviorakennuksessa klo 12.00 – 17.00. Turnausruokailun laskutamme kootusti jälkikäteen joukkueittain.

Kioski

Vimpelin urheilukeskuksessa palvelee turnauksen ajan myös kioski, josta voi ostaa suolaista ja makeaa purtavaa sekä juomia. Kioskissa käy sekä kortti että käteinen. Meiltä löytyy myös lähimaksumahdollisuus.

Turnauksen säännöt
ja tulokset

Turnauksessa noudatetaan Palloliiton laatimia Leikkimaailman sääntöjä. Otteluiden tulokset päivitetään tänne Kajaanin Palloilijoiden sivustolle, tulokset-sivulle.

Vimpelin urheilukeskus ja pallohalli

Tason 2 -pelit

Lehtikankaan kentät

Tason 1 pelit

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Jari Väisänen

0400 200 120

Yhteistyöterveisin

Kajaanin Palloilijat P10 -joukkue