P9 - KAJAANI 17.6.2023

Aluesarjaturnaus

Pelipäivä on juhlapäivä!

Tervetuloa KaPan P9 joukkueen järjestämään P9 – aluesarjaturnaukseen la 17.6.2023 Kajaaniin. Turnauksen kaikki pelit pelataan Kajaanin Vimpelinlaakson urheilukeskuksessa, (Kuntokatu 13, 87100 Kajaani). Urheilukeskuksen kentät ovat nurmikenttiä.

Turnausmaksu

Turnauksen osallistumismaksu on 47 € / osallistuva joukkue. Eräpäivä turnausmaksulle on 19.6.2023. Voitte maksaa joukkueenne maksut tilille FI48 5760 0320 0083 85
Maksun saaja, Kajaanin Palloilijat ry. Viestikenttään tulee ilmoittaa maksavan seuran nimi sekä ilmoitettujen joukkueiden lukumäärä. Turnausmaksulla katetaan pelinohjaajien palkkiokulut ja kenttämaksut.

Pysäköinti, huoltotilat
ja ensiapu

Urheilukeskuksen ympäristössä on maksuton pysäköinti, pysäköintipaikkoja löytyy hyvin.

Kentän yhteydessä on katettu katsomo, wc-tilat, pukukopit ja suihkut. Pukukoppeihin ei kannata jättää turnauspäivän ajaksi arvotavaroita.

Joukkueet huolehtivat itse pelaajiensa ensiavusta. Kainuun Keskussairaalan päivystys sijaitsee osoitteessa Sotkamontie 13.

Ruokailu

Turnauksen järjestäjä tarjoaa joukkueille mahdollisuuden turnausruokailuun, johon on tullut ilmoittautua etukäteen. Ruokailu järjestetään Vimpelin urheilukeskuksessa sijaitsevassa kahviorakennuksessa. Ilmoittautuminen ruokailuihin on sitovaa. Turnausruokailun laskutamme kootusti jälkikäteen joukkueittain. Joukkueiden saavuttua turnauspaikalle, tulee joukkueenjohtajan käydä ilmoittautumassa ruokailijoiden osalta Vimpelin urheilukeskuksen kahviorakennuksessa, sieltä annetaan tarkemmat ohjeet koskien ruokailuja. Ruokailemaan ei voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista. 

Kioski

Turnauspaikalla palvelee myös kioski, josta voi ostaa suolaista ja makeaa purtavaa sekä juomia. Kioskissa käy sekä kortti että käteinen. Meiltä löytyy myös lähimaksumahdollisuus.

Turnauksen säännöt
ja tulokset

Turnauksessa noudatetaan Palloliiton laatimia Leikkimaailman sääntöjä. Turnauksen tulokset päivitetään Kajaanin Palloilijoiden sivustolle, tulokset-sivulle.

Vimpelin urheilukeskus ja pallohalli

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Eveliina Leinonen

044 325 8885

Vastuuvalmentaja

Aki Leinonen

0400 140 572

Yhteistyöterveisin

Kajaanin Palloilijat P9 -joukkue